JC Daniël

×

Foutmelding

De leden van deze club zijn tussen de 12 en 16 jaar oud. We komen om de twee weken op zondagavond bij elkaar in “de Hoeksteen”. We eten deze avonden na de kerkdienst ons meegebrachte brood en beginnen om circa 19.10 uur de clubavond. We sluiten de avonden om +/- 20.40 uur.
 
We beginnen de avond na de maaltijd met zingen. Vervolgens lezen we het bijbelgedeelte wat bij het onderwerp hoort en leidt één van de leden of één van de leiding het onderwerp in. We bespreken de vragen uit de schets in twee of drie groepjes. Daarna is het tijd voor een pauze; we drinken en snoepen wat en kletsen met elkaar. Het spel na de pauze wordt verzorgd door de leiding. We eindigen de avond met gebed.

We gebruiken schetsen uit de -16 handreiking serie van het LCJ als bijbelstudiemateriaal. Er wordt af en toe ook een vrij onderwerp gehouden, meestal door iemand van de leiding.

Naast de “gewone clubavonden” komen we ook wel eens op zaterdag of op een andere avond in actie. We starten ons seizoen met een leuke (meestal sportieve) activiteit ergens in de buurt van het startweekend in september. In december houden we een kerstavond. In de tweede helft van het seizoen hebben we  een preekbespreking nadat we met elkaar gegeten hebben. In februari is het tijd om de kas wat aan te vullen en organiseren we een actie!!! In mei is er een -16 jeugdappèl waar we naar toe gaan. We sluiten die die dag ook het seizoen af met……jawel een leuke (meestal sportieve) activiteit.

Johan Kok

Maurits Witzier

Nellieke Oudijn

Aline den Ouden

 

De ledenlijst is niet beschikbaar via deze website