Welkom bij de "Eben-Haëzer" Kerk

Welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk ‘Eben-Haëzer’  te Sliedrecht .

Onze gemeente telt ongeveer 380 leden.  Wij geloven, op grond van de Bijbel, dat de Heere door de verkondiging van de Bijbelse boodschap mensen zalig wil maken en hun een nieuw leven wil geven.

Iedere zondag zijn er twee kerkdiensten waarin we mogen luisteren wat God tot ons te zeggen heeft. De middagdiensten zijn ‘leerdiensten’, waarin meestal de Heidelbergse Catechismus wordt behandeld. De diensten beginnen om 09.30 en 17.00 uur. Het kerkgebouw vindt u aan de Middeldiepstraat 31 in Sliedrecht.

In de kerkdienst gebruiken wij de  Herziene Statenvertaling en zingen we Psalmen uit de oude berijming (1773).

Op deze website geven wij u een beeld van onze kerkelijke gemeente. U vindt er de kerkdiensten, activiteiten, nieuws en  adressen. Verder kunt u kennismaken met de verenigingen en commissies, die elk op hun eigen wijze actief zijn binnen onze gemeente. Wij hopen dat deze website een meerwaarde voor u en onze gemeente mag betekenen en dat wij u eens mogen ontmoeten in een van onze diensten of tijdens een van onze activiteiten.

 

   

 

Dagelijks woord

Zo dient ook u uzelf te rekenen als dood voor de zonde, maar levend voor God in Christus Jezus, onze Heere.

-- Romeinen 6:11

Samenvatting HC 27b (24 nov.)

zaterdag, 23. november 2019 - 15:05

Hier kunt u de samenvatting vinden en printen van de preek voor komende zondagmiddag over de Catechismus.

Generale Synode 2019

maandag, 18. november 2019 - 9:41

Van 28 - 31 jan. 2020 wordt de tweede vergaderweek van de Generale Synode gehouden. De synodevergaderingen zijn dan beluisteren/bekijken via: https://cgk.nl/project/live/