JC Daniël

De leden van deze club zijn tussen de 12 en 16 jaar oud. We komen om de twee weken op zondagavond bij elkaar in “de Hoeksteen”. We eten deze avonden na de kerkdienst ons meegebrachte brood en beginnen om circa 19.10 uur de clubavond. We sluiten de avonden om +/- 20.40 uur.
 
We beginnen de avond na de maaltijd met zingen. Vervolgens lezen we het bijbelgedeelte wat bij het onderwerp hoort en leidt één van de leden of één van de leiding het onderwerp in. We bespreken de vragen uit de schets in twee of drie groepjes. Daarna is het tijd voor een pauze; we drinken en snoepen wat en kletsen met elkaar. Het spel na de pauze wordt verzorgd door de leiding. We eindigen de avond met gebed.

We gebruiken schetsen uit de -16 handreiking serie van het LCJ als bijbelstudiemateriaal. Er wordt af en toe ook een vrij onderwerp gehouden, meestal door iemand van de leiding.

Naast de “gewone clubavonden” komen we ook wel eens op zaterdag of op een andere avond in actie. We starten ons seizoen met een leuke (meestal sportieve) activiteit ergens in de buurt van het startweekend in september. In december houden we een kerstavond. In de tweede helft van het seizoen hebben we  een preekbespreking nadat we met elkaar gegeten hebben. In februari is het tijd om de kas wat aan te vullen en organiseren we een actie!!! In mei is er een -16 jeugdappèl waar we naar toe gaan. We sluiten die die dag ook het seizoen af met……jawel een leuke (meestal sportieve) activiteit.

Johan Kok

Annemarieke Leeuwesteijn

Maurits Witzier

Arjan Slob

Lianne Slob

 

5-jan     Thamar Kok

7-jan     Allart Kok

10-feb   Marit Kok

10-feb   Josia van Meerendonk

15-feb   Peter van der Meulen

16-feb   Timo Visser                                                          

25-mrt  Daan Ruis

14-jun   Esmée Korevaar

4-jul      Thieme Adriaanse

17-jul    Allard Parre

17-jul    Tom Snel

29-jul    Femke den Otter

6-aug    Jelke Bakker

8-aug    Maryse van den Bos

13-aug  Lars Kok

15-aug  Robin van der Kolk

19-aug  Linda Vink

24-aug  Jan-Pieter Stolk

6-sep     Senna Oosterman

12-sep  Maria Kok

23-sep  Dominique Korevaar

12-okt   Aaron Leeuwesteijn

31-okt   Lisanne van den Bos

31-okt   Marlies Vink

25-nov  Naomi van de Water

28-nov  Justin Kok

22-dec  Sarah van de Water